25 Temmuz 2007

Büfe

Yurt sathında pek çok beyaz yakalı hayattan bezmiş. Ben de biliyorum, "millet yiyecek ekmek bulamıyor kardeşim, insanlar aç", doğrudur, ama beyaz yakalılar da şımarık. Böyle bu. Aile içi anketlerde at başı önde gidiyor, delirmişlik hali. İnsanlar samimi biçimde perakende gıda sektörüne yönelme eğiliminde.

gerrain: yau özgür
gerrain: bi büfe filan açsak
gerrain: aklımız rahat keyfimiz yerinde takılsak
gerrain: yaptığın en zor iş karışık tost
gerrain: düşünmüyosun bişi yapmıyosun
özgür: ya kardeşim bunu ben yıllardır söylüyorum
gerrain: hahahahha
özgür: ama dile getirdiğimde inanılmaz tepkilerle karşılaşıyorum

Ne gibi inanılmaz tepkilerle karşılaştığını bilmiyorum kendisinin. Ama insanlar o beyaz yakalarını silktiler haberiniz olsun. Kurtulacak zincirlerimizden başka bir şeyimiz yok (onlar da her sabah gelen ""fwd:fwd:fdw:fwd: cok komikkkkk" mail zincirleri).
O zaman ne yapacaksınız, bakalım?

7 yorum:

Adsız dedi ki...

benim birader de diyor yapalım böyle bir şey ama şerefsiz atçıdır batırır işi. eniştemin tükkanı var merkezi yerde önü işlek. hava parası neyim istemez. gel senlen açalım bi büfe. tekel bayisi, sonracıma ganyan bayii derken derken derken işi büyütürüz. patron oluruz olm. beyaz yakalı, mini etekli de alırız şöle çıtırından. deriz "yaz kızım" filan ehhe.

Adsız dedi ki...

çim biçicisi mesleği de popüler bu aralar. (bahçivanlık diil) takıyosun kulağına i-pod u, kafada hasır şapka, siyah güneş gözlüğü, elinde tam otomatik çim biçme makinası.. bi orayaaa,
bi burayaaa akşama kadar geziyosun. kafan sakin, huzurlusun, taze çim kokusu ruhunu beslerken.. bide para vercekler üstüne buda cabası. nerden baksan 600 kaadı var!

Unknown dedi ki...

zincir güzelmiş

gerrain dedi ki...

zincir kötü. en kötü şey o, zincir.

Unknown dedi ki...

pardon. güzel olan zincir değil zincirin geçtiği cümle.

Unknown dedi ki...

geçen sefer yorum onayı gerekiyor demediydi.

gerrain dedi ki...

ya bu geleneksel ödül ziki yüzünden, birileri flood yaptıydı. ondan koydum onay şeyini. ama iyi oldu fena diil.