10 Haziran 2007


Yaşlı adam

Biliyorsunuz ki, blog yapıyorsan, belirli periyodlarla "yaşlı adam", "çirkin ama gözlerinin içi gülen sokak çocuğu", "şirin minnoş canciş kedi" filan gibi belli başlı figürleri sayfaya koyman gerekiyor. Bu, İnternet Üst Denetleme Kurulu Alt Okült Oluşumu tarafından denetlenen bir şey. Ciddiye almazlık yapmamak lazım, kapınıza dayandıklarında insan ürküyor.

Neyse, bu da böyle, yaşlı adam.
Yalnız şöyle bir sıkıntı var, denetimcilere de buradan duyurmak istiyorum: Yaşlı adam fotoğrafı bulmak zorlaşmaya başladı. Durmaksızın ölüyorlar. Sümüklü çirkin çocuk kolay, onlar fare gibi çoğalıyor da.. yaşlı adam problem oluyor biraz.

5 yorum:

Friedrich Camus dedi ki...

Hint fakiri resmi aradığınızda binlerce yaşlı adam resmi bulursunuz azizim. Ölü olanından koyarsanız daha bir dikkat çekici olur hem.

gerrain dedi ki...

Onların hepsi aynı adam gibi geliyor bana.

juxta dedi ki...

şimdii.. yaşlı ölü mü,ölü hint fakiri mi.. onu ayırmak gerek zira ölü hint fakiri oksimoron gibi, yaşlı ölü ise zaten haber değeri taşımıyor.

kris dedi ki...

kelimenin tam anlamıyla bir fotoğraf. derin etkisi baktıkça çoğalan, çoğaldıkca da anlamlılığı bin manaya ulaşan oldukca etkileyici bir iş. modelin rüzgar alan saçları zaman zaman kadraja deymeseymiş de dedirtiyor ama deymeside çok güzel olmuş hissi peşisıra düşüveriyor insanın aklına.

gerrain dedi ki...

speedy parker lan bu sanırım?