04 Nisan 2007


Onlar bizim çocuklarımız

Yine herkesin bildiği bir gerçeği atlamışım.

Eğer yapacağınız yayınlı yayımlı herhangi bir şey fotoğraf kullanımını içeriyorsa, kullanacağınız her belli sayıda fotoğraf başına bir adet "sümüklü, çirkin ama gözlerinin içi gülen sokak çocuğu fotoğrafı" teşhir etmeniz gerekiyor.

Bunu sallamaktan da 340 milyon ceza yedim, böyle şeyleri aksatmamam gerekiyor.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Sayın Amiyane Tabir,

Türkiye İnternet ve Blog Üst Kurulu(TİBÜK) olarak, Amiyane Tabir isimli blogunuzda 05/04/2007 tarihinde yapmış olduğumuz incelemelere göre; 04/07/2007 tarihinde yazmış olduğunuz "Onlar bizim çocuklarımız" başlıklı yazınızda kullandığınız fotoğraftaki çocuk, tarafımızdan yeterince fakir bulunmadığından 247,00(İkiyüzkırkyedi)YTL idari para cezasına çarptırılmanıza karar verilmiştir. Ayrıca, ülkemizin geleceği küçücük bir çocukla ilgili kullanmış olduğunuz "sümüklü" ve "çirkin" gibi aşağılayıcı kelimelerden dolayı yine Kurumumuz tarafından fena halde kınama cezası almanıza da karar verilmiştir.

gerrain dedi ki...

Ama hakikaten arasan böyle çirkin çocuk da zor bulursun be. Ben aradım buldum ama, yani.. zor oldu.

moralite dedi ki...

atlanmamasi gereken diger grup da elleri yuzleri burus burus olmus -mumkunse pejmurde halde olan- yasli insanlarimizdir.

hayir madem o kirik disli burusuk teyzeyi cekiyorsun. bi cebine para sikistir. seda bacilik yapip dislerini yaptir. ama nerdee hep ben hep ben.

gerrain dedi ki...

Evet yaşlı fotoğrafını da unutmamak lazım. Son günü gelmeden post etmeliyim.

Ornella dedi ki...

Ronaldo lan bu!

gerrain dedi ki...

sanırım haklısın, ve sanırım kafa büyüklüğü aynı kalmış adamın.